lauantai 14. kesäkuuta 2008

Pupu pupu pupu

Meillähän asustaa kaksi (toivottavasti) poikapupua. Alkuun ne molemmat oli muka tyttöjä, mutta sitten ainakin toiselta löytyi palekset, ja mun mielestä myös toiselta, se ei ollu vaan y yhteistyöhaluinen mun kanssa. Kutsuttakoon näitä kavereita nyt vaikka duudsoneiksi. Ennen niitä kutsuttiin nimillä Irmeli ja Ursula, mutta koska ne ei oo kovinkaan miehekkäitä nimiä, niin päätin vaihtaa. Ja laiskana keksin vain yhden nimen joka sopii molempiin *wirn*

No niin, asiaan. Duudsonit on viettänyt talven meijän navetan karjakeittiössä. Voi sitä onnen määrää, kun vihdoin saatiin pojille häkki pihalle ja pääsivät nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Mulla meinaa tulla masennus, kun se häkki on muka liian pieni. Kokoa on kuitenkin 270x200, ja koppi on ulkopuolella, ettei sekään vie pojilta juoksutilaa. Eli eihän se OIKEESTI pieni ole, kunhan kuvittelen.

Eevi on nyt keksinyt kuinka puput saa tulemaan luo. Yksi: ota maasta jotain vihreää. Kaksi: tunge se vihreä häkin raosta sisään. Kolme: katso kumpi pupuista ehtii ensiksi näppeihin kiinni. Ja ehkä myös siihen vihreään.
Tässä seuraavassa on mukana myös herra harmaa duudsoni, sekä meidän uusin perheenjäsenemme Tinka, coton de tulear ikää 12vkoa.

Ei kommentteja: