perjantai 13. helmikuuta 2009

Kiukkupussin liivimekot

Eihän tuo muuten kovasti kiukuttele, mutta jostain kumman syystä on nyt lakanu tirisemään kun näkee kameran *silmien pyörittelyä*

Nämä liivimekot on tehty uusimman (2/09) käsityökerhon lehden kaavalla. Molempia muokattu hieman. Mustaan laitoin brodyyrin helmaan antamaan näköä, ja kiinnitykseksi napit (napinlävet meni taas päin peetä, mutta onneks mustassa ei näy). Sitruunamekkoon taas kiinnityksenä nepit. 

Ensimmäinen kerta kun mä jaksan seurata ohjetta. No, okei. Kun ohjeessa lukee harsi, niin miä kävelen ompelukoneelle ja käännän piston pituuden maksimiin ja ompelen sillä. Eiks se oo melkein harsimista :P Laskoksia en oo ennen pahemmin värkkäillyt, ja näissä mekoissa ei oo vielä laskoksii silitetty (pitää hiukan painaa, niin asettuu kauniimmin)

Niin ja koko oli siis 86cm. Pilkullinen kangas on silmukasta ostettua ja sitruunakangas on meijän porukoitten vanhasta lakanasta. Mii laik. Onnek son kaverin muksuilla synttäreitä tässä lähiaikoina niin saa mustan mekon käyttöön.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi jestas mikä ihana pikku Myy <3 Ja hienot on noi mekot! Ja miehän olen melkein ollu osallisena kun puhuttiin puhelimessa kun ompelit, eli niinku vertaistukena olin :-D Juups, mutta leijonatakki taitaa olla Eeville pieni, mutta Onnille just sopiva *viheltelee* :-D

Kati kirjoitti...

Oi miten söpöjä. :)

Pilvi kirjoitti...

Näyttääpä kivalta mallilta - lehden kuvassa ei näyttänyt ollenkaan noin hyvältä! Tommoisen vois tehdä...

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana mekko ja pikkutyttö. :)

Sari. kirjoitti...

Söötit mekot ja ihana pikkuinen tyttelinen :)

Minna Enqvist kirjoitti...

Eih, ihania! Jälleen kerran!!

Johanna kirjoitti...

Tuli tämä vanha julkaisu vastaan kun googlailin juuri mummilani pihakeinun vanhaa kangasta joka sattumoisin tämä sama joka mekossa. Kyseessä on Tampellan Sitruuna kangas, jonka on suunnitellut Berit Woelfer :)