perjantai 27. maaliskuuta 2009

Valmistuneita neuleita pikkuisille

Ensimmäisenä mun tulevaiselle siskoveikalle neulottu nuttu. Suurinpiirtein silmukkamääriä ja kavennuskohtia otin sk 4/2006 lehdestä, raidallisesta neuletakista. Hiukan muokkasin etu ja takakappaleiden silmukkamääriä että sain tuon mallineuleen siihen sovitettua. Eli takakappale on siis neulottu 5o 1n joustinta. Etukappaleissa on sit palmikkoakin vähän lisätty.

Niin ja lankana oli Novitan Luxus Cloud. Ja nelosen puikot. Tein pienimmän koon mukaan hiukan paksummalla langalla mitä ohje sanoo.

Vielä puunapit paikoilleen ja valmis. Ja tyytyväinen olen. Nyt saa vaava vaan jo syntyä (eikä parane olla viiskilonen jos meinaa et tuo mahtuu). 

Sitten Eeville bolero joka on jo jokusen aikaa odottanut tuolla et joku jaksais sen kasata ja päätellä. Lankana oli bamboo softia, ihanan keväisen vihreänä. Ohje on samaisesta lehdestä kun tuo toinenkin.

Tässä neitokaisen päällä

Ja Miku ei sitten ollenkaan kato noita muksuseni vaatteiden mätsäämistä. Neiti tahtoi itse sovittaa, oli myös itse valinnut villahousut (no oli niiden päällä ruskeet haalarit aiemmin) *LOL*

Ota tästä nyt sit kuvaa :)

3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

:-D Joo, ei katota ei :-D

Hienot on kyllä! On varmasti onnelisia lahjan saajat :) Ja Eevin bolero on niiiiiin kaunis. Se käy hyvin kesälläkin lämmikkeeksi kun lähetään vähän kesäreissuilee ;-D

Mirka kirjoitti...

Siis WHAT!! Mie eilen laitoin tänne kommenttia, mutta ei sitä täällä ole!!!! No anyway, ihastelin kovasti noita neulomuksia, tosi kauniita!!

Ja hei, miun blogissa ois siulle jotain ;-)

Mirka kirjoitti...

No pommitetaan ihan urakalla, siis sie et ollukana hyväksyny sitä, siksi ei näy :-D Oliko niin painokelvotonta viestiä :-D <3