tiistai 9. kesäkuuta 2009

Jotain punaista

Meil oli Eevin poliklinikkakäynti piäkaupuntissa ja samalla reissulla käytiin Ikean ihmemaassa. Mukaan lähti aika paljon kaikkea, kuitenkin hyllyjä lähdettiin sieltä hakemaan. Tässä muutama kuvatus uudesta olohuoneesta :)Ja vielä viimosena taulu jonka tein ihan hetken mielijohteesta: mieluisimmat tulitikkuaskien etiketit joita mulla on varastossa.


Positiivisintahan tässä reissussa oli toki se, että meijän ei tarvitse enää mennä sinne polille kun vasta vuoden päästä. Niin hyvin on neiti parantunut.

9 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Kivannäköistä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hylly, taulu ja kaikkea! tvTV

Anonyymi kirjoitti...

Kivannäköisiä nuo hyllyt. Selasin aiempia juttujasi ja osui silmiin nuo tuunaamasi rattaat. Ei sinulla sattuisi olemaan kaavoja tallessa niihin?

Sanna kirjoitti...

ei oo kaavoja tallessa. Mutta yhdet ylimäääiset emmaljungien kankaat olis tuolla jotka vois silputa (meil ei oo enää noita rattait) Eli itte vaan piirtelin sillon vanhoista kankaista suoraan

Kirsi kirjoitti...

Voi, mikä pienellä tytöllä on? :(

Ihana kuitenkin, että on parantunut!

Anonyymi kirjoitti...

Ok täytyy tutkailla noita kankaita ja ottaa yhteyttä sinulle, jos alkaa vaikuttaa hankalalle. hienot menopelit olit tehnyt!!

Sanna kirjoitti...

Kirsi: tuolla aiemmissa postauksissa löytyy jotain, mutta lyhennettynä: Eevil on semmonen suolistosairaus kun Hirschsprungintauti. Leikattiin tammikuussa -09.

Minna Enqvist kirjoitti...

Näyttää kivalta! Joko oot saanu sitä puuta hommattua?

Sanna kirjoitti...

ens palkasta ;)