maanantai 18. tammikuuta 2010

Laiska töitään luettelee...

...varsinkaan jos niitä ei juurikaan ole :D

Mutta nyt vihdoin sain jotain aikaiseksi.
Reissuneuleena itselleni pipo. Malli omasta päästä (voin laittaa ohjetta jos joku haluaa), lankana novitan isoveikka. Puikot 5, sekä pyöröt että sukkapuikot.


Sitten. Kävin maaseutumatkalla Jyväskylässä ja ihanainen oppaani (kiitos Hedda) johdatti mut melkein vararikkoon :D
Ensin titityylle ihastelemaan ihanuuksia (ja jotain saattoi tarttua mukaankin) ja vielä toiseen lankakauppaan ostoksille.

Titityyltä ostin manu-lankaa (100% baby-alpaca) ja siitä virkkasin illanratoksi itelleni kolmiohuivin. Lankaa meni melkein kaksi vyyhtiä ja on muuten aivan mahtavan pehmoinen huivi. On muuten hienoa huomata miten helposti tyyriin lankaostoksen saa anteeksi kun ostaa miehen nimikkolankaa *vink*6 kommenttia:

Saiu kirjoitti...

onko kumpi kuva lähempänä oikeeta väriä, aivan ihana savusininen tossa viimosessa... kääks. :)

Hanna kirjoitti...

Lankakauppojen kiertäminen ihan seuranakin voi tulla kalliiksi, kun mä käytin Heddaa Turun kaupoissa. Kuinkas sä tuon huivin teit? Omasta päästäsi vai valmiista ohjeesta? Osaisko toinen laiskimus tehdä samankaltaisen? ;-)

Sanna kirjoitti...

saiu: toi on sellanen pavunsinisen ja petroolin välimuoto. Vaikea kuvailla tuota väriä. Äärettömän kaunis kuitenkin ja jopa tämmösen sinisen vihaajan mielestä (vaikka nyt jotkut siniset vaatteetkin on mun mieleen, pelottavaa)

Hanna: toi on tehty sillä virkatun kolmiohuivin ohjeella joka löytyy esim novitan sivuilta. On TOSI nopee tehdä, mä virkkasin ton yhdessä illassa.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Kävin pitkästä aikaa lukemassa siun blogia! Ihania neuleita ja kaikkee... Oisinpa itekkin yhtä taitava!

Elina

Maippi kirjoitti...

Mukava pipon malli. Väri on täydellinen :) Just haalin tuota väriä, ko se ryökäle on poistossa :P

Sanna kirjoitti...

Sinun töitäsi on kiva käydä täällä katselemassa, laita vaan esille. :) Enkä uskokaan, että siellä vaan laiskoteltaisiin. =)

Ihana pipo, minä ainakin mielelläni ottaisin ohjeen, kun olen itse aika onneton säveltämään noita ohjeita. :) Ja tuo huivi on kaunis, tuotakin pitänee kokeilla.