tiistai 7. syyskuuta 2010

Nyt mä LUPAAN aktivoitua... ehkä.

Syksy tulee ja puikot alkaa heilumaan taasen. Josko nyt päivittäisi edes osan valmistuneista ennen kun pääsen kunnolla vauhtiin. Huomaan itessäni sen piirteen ettei kesällä tuu niinkään tehtyä MITÄÄN käsitöihin viittaavaakaan, mutta kun ilma viilenee ja huomaan miehen pöllineen mun villasukat (joo-o, ja sillä on aikalailla suurempi jalka kun mulla...) mun on pikkupakko aktivoitua. Mutta mikä onkaan ihanampaa kun istua kutimet käsissä sohvannurkassa ja tuijottaa töllöä. Vaikka sitten sitä kamalaa bb:tä ;)

Tässä nyt muutamat valmistuneet työt selityksineen:

Ensinnä Eeville myssy. Tän tein Kilkkeellä, eli partiolaisten suurleirillä muksuja nukuttaessani. Ehkä pari iltaa mulla siihen meni. Ihan perusmyssy, lankana novitan joku puuvillalanka ja 3,5 koukku. Neiti tykkää.


Sitten ikuisuusprojektihuivi. Mä oon tehny tätä valehtelematta 1,5 vuotta. Aina sillon tällön aktivoitunut ja neulonut kerroksen tai pari. Ja sit toi on seisonu korissa taas useemman kuukauden. mutta nyt se on valmis. Ja mä tykkään kovasti. Lankana novitan bambu ja 4mm pyöröt. Valitettavasti mä en edes muista mistä ihmeestä oon ton ohjeen löytänyt. Oikeesti tuohon olis kuulunu joku ripellysreuna, mutta mä kun päätin tehdä isomman ku ohje sanoi, niin jätin sen sitten pois. Reuna siis ihan ainaoikeeta.
Ja viimoisena muttei vähäisimpänä: mun ihunat polvisukat. Ilman sen suurempia ohjeita, kavennellen kun siltä tuntuu. Melkein jopa muistin miten tiimalasikantapää tehtiin. Piti ihan himppapikkasen vaan kurkata ohjetta :)
Lankana isoveikka ja 4 puikot.


2 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Hienoja on! :) Mutta kerrohan, että näenkö MINÄ ihan kaiken nykyään vaaleanpunaisena, vai onko Sinunkin blogisi muuttunut jonkun taskukokoisen ja pinkin lemppari väritykseen?

Sanna kirjoitti...

se on tarttuvaa :) Minä, joka ennen melkein vihasin piNkkiä, näytän joskus jopa enemmän tältä taskukokoiselta kuin taskukokoinen itse :P Aina on jotain pinkkiä päällä...