maanantai 18. maaliskuuta 2013

Pipotehdas on taas ollut käynnissä. Ensin synttärilahjaksi ystävän 5v tytölle joustofroteepipo. Kaksinkertaista joustista niin menee jo nollakelilläkin. Eevi toimii mallina.
Ja sitten Elmolle oma joustispipo. Sopii hyvin ulkovaatteisiin, punaista ja mustaa.
Itseasiassa yksi noita vain piti tehdä, mutta leikkasin ensin liian suureksi ton synttärilahjapipon :) Itselleni meinasin ton isomman, mutta kun katselin viikonloppuna Elmon pihalla riekkumista huono Reiman pipo päässä (kääntyi koko ajan niin että korvaläppä silmillä ja korvat paljaina) päätin että herra saakin ton toisen joustismyssyn. Ja kyllä oli onnellinen poika taas.Lisäksi pikkuompelus. Elmo alkoi nyt 1.luokan lopun kunniaksi saamaan viikkorahaa 1e/vko. Tämä raha menee kukkaroon jemmaan, kunnes säilössä on tarpeeksi vaikka lelun ostoon. Euron viikkoraha ei tietenkään ole itsestäänselvyys vaan pienenkin summan eteen on vähän tehtävä kotihommia. Poitsu tykkää imuroimisesta, eli selvää oli että se on se homma jota tehdään. Eli siskon kanssa pidetään huone kunnossa ja kerran viikossa Elmo imuroi sekä oman huoneen että käytävän :) Ja ei oo kertaakaan tarvinnu patistaa hommiin. Tosin vasta 3 euroa on plakkarissa, että voihan se kyllästyminen sieltä vielä tulla.

Niin se kukkaro. Jokin aika sitten lyhensin miehen treenihousut ja tietenkin jätin lahkeet säilöön. Eihän sitä koskaan tiedä mihin niitä tarvitaan. Ja nyt tarvittiin.
Ja vielä pari huonoa otosta eilisillan väriloistosta
Ei kommentteja: