perjantai 4. lokakuuta 2013

L.I.S.K.O yövaippa (ja kuvaamisen vaikeudesta)

Ajattelin ommella Miiolle testiin yövaipan. L-kokoisena että varmasti mahtuu hyvin imua sisään. Löysin eurokankaasta iiiihanaa liskotrikoota, mutta eihän nyt pelkällä trikoolla voi vaippaa tehdä, joten laitoin tukikankaaksi koko vaipan alueelle bambucollegea. Kiinteänä imuna kaksi läppäää, toinen sisällä taskussa ja toinen vaipan sisäpintaan ommeltuna. Ja tän pidemmän läpän vielä päällystin kuivaliinakankaalla jota sisäpinta on muutenkin.
Vaippa siis onnistui ihan ok, mitä nyt huoltoa odottava ompelukone päätti tikkuilla tarrojen kohdalla.
Ja sitten vaippa sovitukseen. Tässä vaiheessa tajusin että järkkärissä on akku loppu ja kuvat piti yrittää saada tuolla Lumialla. Joko miussa tai siinä kamerassa on vika mut en kyl koskaan saa sillä onnistuneita otoksia. Lisätään soppaan vauva joka haluaa kontata KOHTI puhelinta (peppupuolen kuvaus on siis hiukan haasteellista) sekä karvainen kuvausassistentti joka vuoroin puree kuvaajaa ja kuvattavaa. Huokaus.
 Ja loppuun vielä toteamus joka tuli mieleeni kuvaussession aikana. Usein kuulee että koska kestovaipat on niin paksuja niin lapsen on hankala niissä liikkua. Luojan kiitos meillä kestoillaan, kuinkahan aikaisin tämä pieni herra olisi lähtenyt konttaamaan ilman paksua vaippaa (nyt ikää oli 5,5kk) :D

Ei kommentteja: