tiistai 11. helmikuuta 2014

Yhteistyöllä Wrap tai

Ideaali tilanne: vauva(t) nukkuu, isommat lapset leikkii ja äidit saa ommella yhdessä wrap tain.
Todellisuus: Vauvat huuta vuorotellen. Tai jos pieni nukkuu, isompi käy vähintään lyömässä sen hereille. Isommista toinen leikkii seminätisti, toinen vinkuu päästä pihalle kun siellä olisi muita kavereita. Äidit ompelee. KYLLÄ. Vuorotellen. Ja se valmistui :D
Liinana oli Amazonas (ilmeisesti carry sling). Pituutta 4,6m. Paneelista tuli sen verran korkea että ensin käytössä käännettynä ja myöhemmin suorana.Tässä liina on levitettynä pöydälle (ja vauvan lelukin on näköjään päässyt kuvaan). Korkautta on hiukan liikaa suhteutettuna leveyteen mutta toiminee oikein mainiosti kuitenkin. Nyt on mietinnän alla omalle "vauvalle" wrap tai reppuvyötäröllä. Siitä voisin jopa jonkinmoisen tutoriaalin vääntää jos kiinnostusta löytyy (??)

6 kommenttia:

Heikku kirjoitti...

U-pe-a! Kertakaikkiaan mahtava! Minä olen suunnitellut, että oman Didymoksen pilkkoisin ja ompelisin jonkun tällaisen, mutta en ole tiennyt tälle nimeä. Wrap tai. Hmm. Onko ohjetta jossakin? Näyttää kyllä tosi hienolta! Mitenkä nuo nauhat menee selkäpuolella?
(Koska jos pilkkoo sen ainoan jämäkän kudotun liinan, saa ostaa kivemman värisen tilalle, eikö niin? ;))

Unknown kirjoitti...

Toi on siis periaatteessa neliöliina leveämmillä, liinamaisilla olkaimilla. Helpottiko? Eli "ylähihnat" tossa on n. 2m pitkät ja puolikkaan liinan levyiset. Alahihna kasattu lopusta 125cm liinaa joka paneelin jälkeen jäi jäljelle. Mulla on tuolla kameralla (huono) kuva liinasta auki levitettynä ni voin sen kohta sulle laittaa näytille :)

Ja TODELLAKIN voi pilkkoa yhden että voi ostaa toisen :)

Heikku kirjoitti...

Hmmm, katselinkin jotakin ohjeita jo. Teitkö laskoksia pepun alle, tuon neliön alalaitaan? Jossakin malleissa näin sellaiset. Käytitkö muuta kangasta toppauksena tai tukevoittamassa neliöosaa tai vyötärön ympäri tulevia liinoja? Olisipa kiva nähdä sellainen kuva! :)

Unknown kirjoitti...

Peppulaskokset on ja kannattaakin tehdä. Ihan jo istuvuuden parantamiseksi :) Mä mietin just että tekisin omasta didymoksesta Miiolle wrap tain reppuvyötäröllä.
Tossa ei ollu sen kummempia pehmikkeitä kun jalanteillä pienet soirot yksikerroksista levyvanua ja vyötäröllä kolme kerrosta samaista levyvanua.

Tuula kirjoitti...

hieno on :) wraptait on kyllä mukavia edessä ja selässäkin, silloin en tosin saa levitettyä olkaimia...

Heikku kirjoitti...

Jo on hyvän näköinen! Tutoriaali ois huippujuttu. :)