tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ihana, mutta rankka viikonloppu takana. Käytiin Miion kanssa ihan kaksistaan kylässä kaverin luona Helsingissä. Toiseen suuntaan junamatka meni oikein mainiosti, kotimatkasta ei sitten enempää ;) Hiukan pientä miestä jännitti ensimmäinen kerta junassa. Tai siis jännitti sen ensimmäisen kolme minuuttia, sen jälkeen laittoi taas oman shown pystyyn.


Perjantaina käytiin Vekarakirppiksellä ja liinakävelyllä töölönlahden ympäri. Vaikka sataa tihrutti (ja tuulikin välillä niin että tukka meinasi irrota) molemmat pojat posotti unta niin että kuorsaus kuului.
Lauantai meni lapsimessuilla. Pitkä päivä äitikavereiden (ystävien) kanssa. Paljon ihania ihania kanssahörhöjä ja muutama kangaslöytö. Pääsin myös testaamaan uutta Tula-kantoliinaa ja oi kuinka se olikin mukava. Sileä, liukas, mukava sidottava ja ah- niin kaunis!!

(kuva napattu lorvikatarri blogista, kiitos vaan Anniina)

Hauska katsella kahden pienen miehen touhuja, J hiukan jänskätti Miion ylenpalttista hellyyttä/innokkuutta. Toinen ei ollut oikein tottunut siihen että saman kokoinen kaveri yrittää ottaa syliin, halaa ja suukottaa.

(tämäkin kuva on Anniinan käsialaa)

Ainiin, ja on mulla pieni käsityömaistiainenkin teille esitellä. Vietiin J:lle tuliaisina ja synttärilahjaksi pöllöpaita. Koska tykkään kovasti applikoinnista ja en todellakaan omista mielikuvitusta niinpal että itse kaikki kuvat keksisin, on tähänkin idean antanut mun applikointiesikuvani Mutturalla Sunnuntaina tosiaan junamatka meni miten meni. Yhdistäkää mielessänne yliväsynyt (kovaääninen) taapero, kalliit kahvit lattialla, liian kuuma juna ja voitte kuvitella kuinka rattoisasti 2h45min meni.
Kotona meitä odotti aivan hillittömän hieno täytekakku jonka Lukas oli tehnyt pikkuveljelle.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno kakku hienoa Lukas.
tv Tuula mummo

anniina kirjoitti...

Kiva kun kävitte (: Ja super isot kiitokset hupparista, se on ihan älyttömän hieno!