keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Tukholma

Miion ensimmäinen ulkomaanmatka. Ja mitä kaikkea se pitikään sisällään. Juoksua. Paljon ihania pitkiä käytäviä joissa juosta. Nopeutta oli sen verran että kun hytin ovi aukesi ja Miion suusta kuului "KAAKAA" (karkaa toim.huom.) niin parempi oli oma hanuri olla irti penkistä ja hyvää vauhtia menossa perässä tai ei tiennyt mistä pojan löytää.
Matkaan siis lähdettiin ystäväperheen kanssa, Miiolla ikätoverina Joakim :) Ajatuksena matkustaa lasten ehdoilla, syödä hyvin ja rentoutua. Noh, viimeinen jäi aikalailla haaveeksi koska "KAAKAA". Mutta mukavaa oli. Tukholman päässä lähinnä tepasteltiin pitkin vanhaa kaupunkia, Käytiin yhdessä ihanassa kahvilassa ja meidän perheen isi menetti Latte-neitsyytensä :D Ja kyl oli herkkua.

Mutta se täytyy kyllä sanoa, että ilman kantoliinaa ei matkasta olisi tullut yhtään mitään. Laivalla oli aivan ehdoton että pääsi kulkemaan ilman rattaita ja että sain ton ikiliikkujan jotenkin sidottua itseeni kiinni.


Kaikki kuvat on Anniinan kamerasta, Iso kiitos kuvista :)

1 kommentti:

Ouppa kirjoitti...

Meillä oli hyvin samansuuntainen syyslomareissu! Ja kuulostaa tutulle tuo "kaakaa", onneksi Pikkuemäntä ei vielä siinä vaiheessa kävellyt. Kontaten toki pääsee myös kovaa... Meillä oli Manduka ihan vastaavasti aivan korvaamaton matkakaveri. Ei kyllä tullut Tukholmassa muita kannettavia lapsia vastaan, mutta paljon iloisia vilkutuksia sai lapsi osakseen.