tiistai 6. tammikuuta 2015

Oo äM Gee

Oon viimeaikoina pukeutunut aikalailla leggareihin tai pillifarkkuihin. Leggareita en oo raaskinu tilata mitään hienoja kuoseja vaan oon tyytyny johki hennesin tai ginan halpisleggareihin. Ja aina mustiin. Nyt siihen tuli muutos.
Piirsin Mallikelpoisen leggarikaavan omien mittojen mukaan. No eihän se tietysti menny ihan niinku strömsössä vaan ensimmäiset meni vähän harjoitellessa. Piirtäessä tuntui että kaava on jotenkin AIVAN VALTAVA (vaikka oli muka omilla mitoilla, miten lie oon mitat ottanu) tai sit vaan vähensin liian vähän väljyyttä. Noh, pienentelin ja pienentelin siinä ommellessa ja lopulta sain sopivat. Kaavaa muokkasin samaan tahtiin. Paras kaava tuli kuitenkin kolmansiin leggareihin joihin kauttaaltaan nappasin 2cm pois leveydestä eli esim reisimitta on -5cm alkuperäiseen. Toki kankaatkin on aika joustavia.

Ensimmäiset leggarit sai nimen "pellepöksyt" koska onhan toi kuvio aika...noh, riehakas. Olin ajatellut tästä paitaa, mutta leggareina toimiikin oikein mainiosti. Tämä trikoo on päätynyt mulle pehemiän rupupussissa jo aikapäivää sitten. Näihin tuli semmoinen hyvin *kröhöm* mielenkiintoinen kohdistuskukkanen että paidan pitää olla tarpeeksi pitkä. Toki aina suosinkin noita pitkiä toppeja.
Seuraava kangas mulle tuli tavarahamsterin tarjousmyynnistä huutokaupasta. Se on legendaarinen "periks en anna prkl" huutokauppa. Ei sille silti hintaa jäänyt edes lähelle mitä olis maksanu kaupasta ostettuna :) Tää joustocollege on aika mukava matsku leggareihin.
Ja viimeisenä ehdoton suosikki <3 En edes muistanut että mulla oli paratiisia viel juuri ja juuri leggareihin riittävä pala kaapissa. Itseasiassa tätä oli sen verran naftisti et sen takia tein sen kahden sentin kavennuksen kaavaan :D Mut tuli kyl ihan superihanat. Ja pehmoiset. Ja lämpimät.


Valokuvat viimeistä lukuunottamatta on 7v neidin käsialaa eli hiukan vinksallaan puoleen jos toiseen :D järkkäri on hiukan liian painava neidin käsiin.

Itseasiassa kuvaukseen liittyen. Meinasin antaa neidille oman vanhan pokkarikameran (joka oli mun ensimmäinen digikamera) kunnes huomasin että siinä oli huimat 2.8 megapixeliä eli neidin puhelimessakin on parempi kamera :D

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Vau, aika riehakkaita! Just tänään mietin et pitäs piirtää toi kaava itelle.

IreneEllen kirjoitti...

Ompas kivan värikkäitä!

Omppupomppu ja pesue kirjoitti...

Sikamakeita leggareita :) !