tiistai 31. maaliskuuta 2015

V E L L O K S E T

Kävin nosh-kutsuilla tovi sitten ja vaikka visusti päätin etten mitään tilaa niin kyllähän sieltä pikkuisen kangasta napsahti. Ylläri. Tein sit noille synttärikaimoille vaatetta niistä :)


 Housujen kaavana on 92cm ob:n Saimi jossa on sit piiiitkät resorit lisätty. Nää housut menee tolle ehkä vielä eskarissa :D Paidan kaavaa en kuollaksenikaan muista, mut joku perus raglanhihainen ob:n teeppari. Siitä koko 98 joka on vielä hiukan suuri. Mut ehkä toi sintti kesään mennessä kasvaa.
Sain tänään vielä inspiraation ommella viime vuoden viimeisestä ob:sta (eli 6/14) Grandpa style kaavalla Miiolle neulostakin. Atomi-neulos sai kaverikseen noshin ohutta resoria ja setti on nyt kokonainen. EHKÄ vielä joudun jossain vaiheessa ompelemaan pienistä atominpaloista noshin lippapipon kaavalla tohon settiin pipan. Kikkarakin tunki kuvaan. Hienosti osaa neiti jo istua ja jopa pysyy paikallaan :)

2 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

En ole mikään koiraihminen mutta tuo musta otus on kyllä niin lutunen, joka kerta ihastelen kuviansa täällä... Kai ne on vaan pentuina suloisia kun pää on vielä niin iso? :)

Unknown kirjoitti...

Tolla on itseasiassa jotenkin pieni pää :D ehkä se vaan kuvissa näyttää kun tunkee niin lähelle sitä :D Mut ihana otus kyllä, ja NIIN oppivainen.