torstai 7. heinäkuuta 2016

Aika menee nopsaan, niin paljon tapahtuu...

Olen tässä jo hetken pohdiskellut kuinka voi aika mennä niin nopeasti. Eihän siitä ole kuin muutama hassu vuosi kun ensimmäistä kertaa äitinä pidin esikoista sylissä. Kohta tämä äidin vauva täyttää 15-vuotta. Viime sunnuntaina juhlittiin esikoisen rippijuhlia, melkein pystyin olemaan itkemättä. Melkein. 
Juhlia varten kävin Eurokankaalla kangasostoksilla ja ompelin perheen naisväelle juhliin mekot. Tyttärelle yhdistelin kaavaa ottobren Kolibrista ja puolikellohelmasta. Omaan mekkoon yläosa SK-lehdestä ja puolikellohelma siinäkin.
Oman mekon kohdalla oli pelko persiissä koska en ymmärtänyt ohjeesta MITÄÄN, meinasin jo ottaa hätäapupuhelun tätilään, mutta sitten naapurin henkisellä avustuksella päätin, että minähän onnistun. Ehkä ohje on sellainen, että aukeaa kun vaan tekee. Ja niinhän siinä kävi. 
Kaavan piirsin koossa 38 (koska järkytyin mittataulukon vyötärönympäryksestä: koossa 38 se on 69cm. Aika vähän kun ottaa huomioon, että 9v tyttärellä se on 60cm). Kainaloista jouduin sitten ottamaan sisään 4cm/puoli, mutta hyvin istuvan mekon sain aikaiseksi kuitenkin. Taidan joskus tehdä toisenkin samalla kaavalla.
Alushameen vois joskus vielä ostaa (tai tehdä jos jaksaa sen tyllin kanssa pelleillä)


Tyttären mekostaei ole kunnon kuvaa (paitsi joku huonolaatuinen instagramnäpsy), mutta laitetaan nyt tämä kolmen isoimman sisaruksen yhteisonnitteluhalaus :)


Ei kommentteja: