maanantai 13. heinäkuuta 2009

Vihdoin jotain valmista...

Tulipahan sitten tehtyä se mitä uhkasin. Kannoin koneet kotiin pyörähuollolta kun kyllästyin siihen et en pääse "toteuttamaan itseäni". Ja hiukan asiassa auttoi se, että kangastilaus ja eurokankaan shoppailut oli pöydällä odottamassa :)


Ja mitä niistä sitten syntyikään, nämä on jo muutaman päivän tuolla valmiina odotellut kun keskimmäinen apina kaatoi vesilasin läppärille niin en oo päässy päivittää blogia. Nyt kone on taas käyttökunnossa, ja pääsen hiukan postaamaan tekosiani :)

Ensin housuja. Näitä on kahdet, toiset on punaiset aivan samalla mallilla tehty. Kaava jostain vanhasta ottobren kaavasta muokattu, eli käytännössä oma.


Seuraavaksi sitten mun suosikkiasu. Tunikan kaava on taas ottobre-kaavasta muokattu. Housut on kans ihan suoraan samaisesta lehdestä (oliskohan candy-housut). Tunika joustofroteesta ja taskussa käytetty samaa eurokankaan cupcake kangasta ku mistä housut on.

5 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Niin ihania kankaita ja vielä ihanampia tuloksia:)
Mulle kävi tänään Eurokankaalla hassusti, en ostanut mitään (hypistelin kyllä mm.tota limenvihreää velouria)...lapset on poissa, olisi aikaa ommella vaikka yötä myöden mutta kun ei huvita, ei.
Ehkä huomenna.
(Niin,ja vaikka mä en ompele niin kone tossa kuitenkin laulaa vieressä;isäntä ompelee...)

-piia- kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Itsellä työnalla samasta cupcake-kankaasta liivimekko.. On muuten kaunista!

Mammutti kirjoitti...

Ihania ompeluita!

Kati kirjoitti...

Ihania ompeluksia! Ja toi cupcake-kangas on niin somaa, että on pakko päästä eurokankaaseen, kunhan tästä tokenen...

suvi kirjoitti...

Ihania asuja! Tuo tytön puku oli aivan syötävä :)