lauantai 18. helmikuuta 2012

Onko kellekkään muulle koskaan käynyt niin että jostain putkahtaa lähes valmis neuletyö jonka olit jo kokonaan unohtanut? Minulle kävi :)
Neuloin kummityttö Iipun isosiskolle aikanaan villahousut. Melkein valmiiksi (oikeesti, vain haarasauman ompelu oli jäänyt tekemättä). Eräs ilta kaivelin lankalaatikkoa ja sieltä tippui vaatehuoneen lattialle muovipussi, jossa nää melkein valmiit pöksyt kiltisti odotti... Isosisko täyttää jo kolme vuotta, mutta onneksi pöksyille on uusi käyttäjä odottamassa. Kokokin on varmasti aivan passeli.
Samaisesta sattumaisesta syystä mulla ei ole hajuakaan mitä lankaa oon pöksyihin käyttänyt.
Illalla saatiin mukavia vieraita kun Mari-kummi tuli pikkuisen Lunan kanssa kylään. Ompelin Lunalle yhden vaipan (hyvin hyvin monta on vielä tulossa, mutta testiversio piti tehdä ensin). Luna hiukan auttoi...
Sitten pakollinen heräteostos-hehkutus :D Kattokaa ny tätä suloisuutta. Eihän tommoista VOI jättää citymarketin leluosastolle. Se suorastaan huusi että osta minut :D ja hintaa jäi alennusten jälkeen 10e. Kokoa tolla herralla on kuitenkin niin paljon että toimii löhötyynynä sängyllä.1 kommentti:

Kati kirjoitti...

On noita yllättäviä löytöjä tullut tehtyä. :D Esim viimeksi puolikas villapaidasta... Ihana ompeluapu sulla on kyllä ollut ja toi valas on tosi hieno!