maanantai 9. syyskuuta 2013

Uusi kantoreppu

Löysin niin syötävän suloista kangasta Eurokankaalta ( tätä ) että sen oli PAKKO jalostua kantorepuksi. Lisänä palalaarista joustamatonta farkkua ja kotoa loput tarvikkeet.
Kaavaa testasin nyt ensimmäisen kerran ja siitä tuli oikein mainio tuollaisen 9kg ja n. 65cm pitkän vaavan kantamiseen. Ja kasvunvaraakin hiukan jäi.


 Ylähihnoissa on pehmikkeenä vanhaa peittoa 2 krs. Ja vyötäröhihnassa 4krs flanellipeittoa. Aiemmin oon tehnyt paksumman vyötäröpehmikkeen, mutta koska nyt päätin laittaa pp-nauhan koko matkalle sen ei tarvinnut olla niin tukeva. Hupun kanssa oli pieni ongelma koska en sellaista ole aiemmin tehnyt. Ja seuraavasta tuleekin sitten parempi varmasti. Se on tässä repussa ainut kohta johon en ihan ole tyytyväinen.
Lisäksi tein pienen pussukan joka kiinnitetään repun vyötärölle (tai housujen vyöhön tai kantoliinaan tai mihin vaan). Kiinnitysmekanisminä vanhoista henkseleistä napatut klipsutJa vielä loppuun tunnustus: tältä näyttää keittiö tämmöisen suht intensiivisen ompelusession jälkeen:


2 kommenttia:

Heikku kirjoitti...

Ompas mahtava! Ja tuo pussukka on super kätevä. Saatan lainata ideaa, kunhan on taas aikaa palata ompelukoneen ääreen. :)

Sanna kirjoitti...

se on :) Just mahtuu avaimet ja lompakko/puhelin. Ja noita klipsuja löytyy aika kivasti kirppareilta. Niin kauan ku henkselit EI oo muodissa :D