keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Itselle

Päätin ommella välillä itselleni. Kaikissa paidoissa/tunikoissa/mekoissa on kaavapohjana MIW. Muokkaukset on sitten kerrottu erikseen :)

Ensin valmistui pehemiän rupupussissa tulleesta riemukukasta imetysmekko. Tein MIWiin etukappaleen kahdesta osasta. Tässä on ns maitotyttö tai boob tyylinen imetysaukko. Eli rinnan päällä on kaksi kerrosta kangasta. Muuten taitaa olla ilman muokkauksia paitsi et helmaan taisin lisätä 5cm pituutta :D 

Pehemiän kanssa on ilo asioida. Tilasin pussin tiistaina aamupäivällä ja keskiviikkona hain paketin postista. Nopeaa etten sanois. Ja tälläkertaa oli sellainen pussi että kaikki kankaat pääsee varmasti käyttöön.

p.s En ole raskaana, unohdin vetää vatsan sisään XD
Seuraavaksi tein samaisesta rupupussista paljastuneesta joustofroteesta itselleni paidan. Ensin tästä piti tulla sellainen ihana tunika/mekko jossa on resori helmassa ja muutenkin hiukan pussimainen alaosa. No, jos ei omaa kapeaa vyötäröä ja muodokasta lantiota (pikemminkin päinvastoin) niin ei muuten ollu hyvä. En lannistunut vaan nappasin helmaa 25cm lyhyemmäksi ja kavensin hiukan. Nyt on hyvä. Kauluksen tein niin, että leikkasin huppukaavasta yläosan pois ja leikkasin ke taitteelta. Kaulus on kaksinkertaisesta kankaasta niin on siistimpi ja tukevampi.


Viimeisenä eilissäpäivänä halusin hattarasta samanmoisen paidan. Siihen keksin tehdä taskut sivuun. Kaulus tehty samoin kuin joustofroteisessa. 
1 kommentti:

Jade kirjoitti...

Nyt mua harmittaa, että tuhalsin tuon pilvikankaan lapsen vaatteeseen :D Hyvän näköisiä paitoja ja mekko :)