perjantai 3. lokakuuta 2014

Tähtiä ja pilviä sekä pari muuta juttua

Tämän kankaan kanssa sain huomata että joskus less is more :D Ensin mallasin limejä resoreita. Sitten pinkkiä. Ei. Ei ne vaan sovi. Lopulta päädyin mustaan ja se oli kyllä ihan nappivalinta. Kaavana on ob:n lizard muokattuna (nyt en kuollaksenikaan muista lehden numeroa)


 Ongemaksi pienen miehen kuvaamisessa osoittautuu nykyajan lapsien "vitsaus". En edes kerkeä kuvaa räpsäistä kun Miion on tultava katsomaan millainen kuva tuli :D

 Ja näin siinä käy jos en anna katsoa heti...

Hassusti näköjään jäi ruttuun tuo resorin reuna (kuvassa, oikeesti on kyl ihan suora)

Seuraavaksi sitten esiteltäkööt pari pipoa. Ensin kummitytölle tehty ponipipo johon neiti itse valitsi kankaan. ja toiseksi pilvipipo jonka Eevi 7v ompeli itse, toki hiukan avustin saumurilla ommellessa.

Lopuksi vielä parin tunnin pikaneule akuuttiin tarpeeseen. Mini-baktus Miiolle. Aloitin siis neulomaan Baktus huivia kunnes tajusin että sitä voi käyttää myös vinottain. Toimittaa kaulurin virkaa siis. Lankana Dropsin extra fine merinoa ja 4 puikot.


 

2 kommenttia:

Alanis kirjoitti...

Kiva huppari. Lime ja pinkkikin resori olisi varmaan ollut kiva, mut musta toimii aina.

Pilvi kirjoitti...

Kiva nähdä tuota tähtikangasta vaatteen muodossa, olen harkinnut tilaamista mutten ole ihan hahmottanut kuvion kokoa. Ja kauluri-idea on todella kätevä, saatanpa kokeilla. Kiitos kaavakuvasta!