sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Ihan pikkuruista...

Nyt ne loput tekeleet :)

Pohjustuksena: mä en ole koskaan ollut sinisen ystävä. Mutta Joroisessa Jari-Pekan yhteydessä olevassa ihanassa puodissa törmäsin Dropsin baby merino lankaan joka oli niin täydellinen kun sininen voi olla. Tein siis ensimmäisen värikoodatun vaatteen tulokkaalle ;)

Ohjeena otin osviittaa (silmukkamääriä) jostain dropsin vauvahaalarin ohjeesta ja sit sovelsin loput. Koska kestopeppu on seuraavastakin tulossa, lisäsin haara-olkapää mittaan pari senttiä, samoin tein hiukan ohjetta pidemmät joustinneuleet hihoihin ja lahkeisiin, tykkään että niitä voi sitten käyttää käännettyinä.
Niin ja tietenkin ohjeessa oli kirjoneulettu kaarroke (enhän mä nyt semmoisia) vaan tein sitten perinteisemmät raglankavennukset. Noissa kuvissa on ärrrrrsyttäviä varjoja meijän ihanasta "voikukkalampusta" älkää välittäkö...Hienosti toi väri vaihtuu valaistuksen mukaan, todellisin on noiden kahden väliltä. Ei noin kirkas kun ensimmäinen kuva muttei ihan noin harmaa kun jälkimmäinen. Kuvitelkaa siitä sitten...

Sitten ompeluksia. Löysin pienen palan pöllöjoustista ja pakkohan se oli jalostaa hatuksi. Kaava on hiukan Tirsokkaan myssystä mallattu, mutta oman käden mukaan piirretty :) (joutui hiukan pyöristelemään kun oli niin vähän kangasta)
Sitten Ottobren jumpsuit keltaisesta velourista. Hupun vuorikankaaksi mustaa tähtikangasta ja oivoi kun tykkään paljon. Keltainen on uusi musta, jos multa kysytään ;)


Ton haalarin kaveriksi on ihan selvästi tehtävä yksi kimperityylinen pipa tosta tähtikankaasta, vai mitä?

Ja sitten yksi ei niin pikkuruinen noiden perään O_o


1 kommentti:

Usimarjaana kirjoitti...

Oujee! Mahtava keltainen ja hauskaa tosiaan tuo yhteensattuma hupun vuorittamisessa tähtitrikoolla :) päivityksetkin näin lähekkäin :D kyseinen jumpsuit on tainnutkin olla hitti ompeluharrastajien keskuudessa, mutta kun pimennossa elin, tajusin asian vasta kun oma oli valmistumassa. Tee ihmeessä isommillekin, jos nyt leikkelisin kankaita, saattaisin laittaa lahkeisiin muutaman sentin lisää kasvunvaraa, sitä on mielestäni hihoissa hieman enemmän. Ooh, odotan innolla uusia tuotoksia :) niin ja onnea odotukseen!