tiistai 22. tammikuuta 2013

Tehokasta sairaslomaa

Saikulla en tälläkertaa ole minä, vaan toi 5-vuotias MiniMe :) Neidille nousi kuume, nokka vuotaa ja yskittää niin pirusti (itsellä tosin muut paitsi kuume, että ei tää kotona olo töiden sijaan ole ollenkaan huono vaihtoehto). Onneksi ompelu ei ole voimiaviepää tekemistä vaan pienessä flunssassakin se onnistuu. Ja hyvin onkin onnistunut. Eilisen illan ja tämänpäivän tuotoksia esiteltäköön seuraavaksi.

Ajattelin että pienelle on tehtävä muutama söpöstelyvaippa. Aiemmin en oo käyttänyt vaippoihin moista panosta, mutta kun ton applikoinnin makuun oon päässyt niin sitä sitten on sovellettava aivan kaikkeen. Myös kakkakaappareihin.
Koko kaikissa vaipoissa on about S. Ihan pikkuruisia en kamalasti viitti tehdä, mennään sit harsoilla jos ei mikään ole sopivaa. Kaikissa kuvatuissa vaipoissa on täytteenä harso (kauhian paksu, mutta asettuu kuvattavaksi nätimmin)
Ensimmäinen on sisätaskuvaippa (wannabe tirsokas), täyttöaukko edessä ja takana Me&I tyyppinen siili applikoituna :) Sitten pari sisätaskua lisää. Muuten sama malli, mutta vaihdoin täyttöaukon taakse. Ja tietty applikoinneilla nämäkin.


Sitten vielä välihurautteluna tilkkujenhävitystä, liivinsuojia pieni pino.


Ja viimoisena muttei ollenkaan vähäisimpänä: keino jolla isikin saadaan innostumaan kestoilusta ja liinailusta ;)
(itse jouduin liinan päälleni kyllä kieputtamaan, ja mallivauvana toimii pikkuneidin vauvanukke)

Liina on siis vanha harmaa tricot slen. Hiukan vaan tuunasin sitä enemmän miehen mieleiseksi. Ja lupasi se sitä jopa käyttää ;) Kuva on siis mustaa joustofroteeta applikoituna suoraan liinaan.

Kuminauhat tein tälläkertaa niinkun pingviinivaipan kohdalla "uhkasin" eli ompelin ne vaan joustofroteeseen. Ja paljon parempi siitä tuli. Eli sisäpuolelta näyttää siis tältä:


Hauskinta tässä projektissa oli toi ajan kuluminen niin ettei sitä edes huomaa. Alla näkymä keittiön ikkunasta projektin aloituksen ja lopetuksen aikoihin

Onkohan huomenna yhtä toimelias päivä...?

Ei kommentteja: