perjantai 18. tammikuuta 2013

Ompelunurkkaus ja pari tekelettä

Ongelma 1: Ei tilaa ommella ja AINA joutuu keittiönpöydältä siivoamaan koneet pois kun kaikki on kesken.
Ongelma 2: Ei tilaa kankaille ja tarvikkeille.

Molemmat ongelmat ratkaistu :D

Kävin hakemassa vanhan keittiönpöytäni autotallista ja kääntelin hyllyjä ja tsadaa... keittiöön ilmestyi mun ikioma ompelupaikkani. Sitä ei tarvitse siivota pois vaikka olisi koko kööri koossa ja pöydän ääressä ahtaampaa.

Ommeltu on vaikkasta mitä, mutta esimakuna nyt about S-kokoinen vaippa uusista joustofroteista. Imuna bambucollegea muutama kerros ja takaa löytyy myös tasku lisätäytettä varten. Ongelmaksi muodostuu noi kuminauhat. Mä en vaan osaa ommella niitä tasaisesti niin että kuminauha on molempien kankaiden välissä (paitsi että muistin myös sen että niihin kuminauhan poimuihin jää ikävästi maitokakka kiinni) eli jatkossa teen edelleen niin että kuminauhat on ommeltu vaan kuosikankaaseen. Kiinnitystä en meinannut nyt näpsyä kummempaa, kuitenkin meillä on hankittuna kasa Bumpyn kuoria joten napakka paketti syntynee niilläkin.


Sitten Eemelille pipo velourista. Tosin kokoa on niin paljon että mäkin voin tuota lainata.


Mulla on tuolla siis enemmänkin tehtynä, mutta taidan postata ne seuraavalla kerralla. En nimittäin muistanut ottaa niistä kuvia. Mutta jos vaikka tässä viikonlopun aikana kuitenkin. Yhden kuvan kuitenkin napsaisin äsken. Ihanuutta näillä pakkasilla (tällähetkellä -27): puuhella ja sen ihana lämpö.1 kommentti:

Kati kirjoitti...

Minäkin olen akipaillut taas mahdollisuutta jättää ompelukone sijoilleen ja keskeneräiset työt sihen viereen. Pitänee miettiä yläkertaan ompelupöytää.

Toi pingvinikangas on kyllä ihan huippusuloista. <3 Ja ihana pikkuvaippa. Oi ja voi. :)

Samaa mieltä muuten puuhellan tuottamasta autuudesta.