torstai 20. maaliskuuta 2014

Oho, hups ja pieni virkkausjuttu

Ensin se oho ja hups. Käytiin tänään kaverilla kylässä. Otin pienen tietoisen riskin ja lähes sukelsin rouvan kantoliinakasaan. Ja sitten se hups-osuus. Mukaan lähti Oschan Starry Night Shona. Puuvillaa ja hamppua sangen mukavassa ja kauniissa muodossa. Pituutta liinalla on reilusti, ja monikertaisissa sidonnoissa aivan täydellinen. Liina pääsi heti tositoimiin kun pysähdyttiin kotimatkalla Karismaan syömään ja shoppailemaan.


Kysymys "haluatko liinakyytiin?" aiheuttaa samanlaisen vastausköhötyksen (ei sitä ääntä voi kuvata kun köhötyksenä) kun kysymys "haluatko maitoa?" Jätkä osaa jo asettautua seisomaan mun jalkojen eteen ja odottaa että nostan selkään :)

Ja sitten se virkkausjuttu. Mulla on marinoitunut tuolla kaapissa vihreää suht ohutta merinovillaa jo hyvän tovin. Nyt huomasin kuinka hyvin se vihreä sopii Miion välikausihaalariin. Ja kahtena iltana telkkua katsellessa virkkasin jätkälle hatun. Piristeeksi muutama nappi ja valmis. Hirveen hankalaa välillä tuo kuvaaminen kun karvainen assistentti on liian innokas.
1 kommentti:

Omppupomppu ja pesue kirjoitti...

Työ ootta niin söpöjä <3!!