sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sain lorvikatarrin Anniinalta idean laittaa päivitettyä pinokuvaa noista kantoliinoistani. Jonkinmoista liikennettä siinäkin on tapahtunut.
Meillä oli jossain vaiheessa kausi kun Miio ei viihtynyt liinassa vaan suoristi itsensä piikkisuoraksi (koska voi niin tehdä), mutta repussa viihtyi oikein mainiosti. Silloin meille kotiutui ihana kitarakuosinen kinderpack. Nyt taas Miio viihtyy ja uusin liinahankinta on IHANA käsinkudottu meksikolainen Inda Jani Binni Rosa. Tai tulihan sen jälkeen vielä ihan extempore tuo vauvakokoinen wompatti kantoreppu. Kävi ns. sulovileenit ja pakko se oli ostaa ku halvalla sai. Ja tykästyin siihen kovin. Mutta sitten tositoimiin. Tässä se nyt on, mun pieni pinoni.


 Oikealla:
Inda Jani Binni Rosa 5 (100% puuvilla)
Värjätty Girasol 4 (100% puuvilla)
Didymod OS Gold 2 (50% puuvilla, 25% alpakka 25% villa)
Didymos indio natural 3 (100% puuvilla)

Vasemmalla:
Didymos Antrasiitti Pfau 3 (60% puuvilla 40% hamppu)
Kokadi Diorite Stars 4 (100% puuvilla)
Didymos Jan 4 (100% puuvilla)
Värjätty Oscha Braid Mallo 4 (57% villa 35% puuvilla 15% pellava)

Selkänojilla:
Kinderpack standars/standard
Värjätystä indiosta tehty rengasliina
Wompat kantoreppu vauvakokoa

Noista liinoista ainakin Braid Mallo ja värjätty Girasol on myynnissä ja hamppu pfau on mulla vaihtolainassa, oikeasti sen tilalla kuuluisi olla Oschan SN Midnight 3.
Kuvaaminen oli muuten sangen haastavaa koska tuo poikanen rakastaa liinoja ja heti kuvan nappaamisen jälkeen kävikin näin:


Tällähetkellä meillä siis liinaillaan päivittäin. Jos ei muuta niin Miio käy läheisyystankkaamassa. Tai sitten on ruuanlaittoapurina
3 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

tykkään :)

anniina kirjoitti...

mäkin tykkään! kaikkia ihanuuksia :b

Anonyymi kirjoitti...

Oi turkoosia ja keltaista ja tuo wompatti :p
-vilippu-