perjantai 28. maaliskuuta 2014

Vaatehuoneen kätköistä...

...löytyi ompelukoneet. Melkein jo sammaloituneina. Ja oli muuten semmoinen EMNS (=ei menny niinku Strömsössä) päivä ommella. Ensin tein itselleni topin. Piirsin kaavan lempitopin mukaan. Liian pienihän siitä tuli. Liikaa vaivaa alkaa korjaamaan joten leikkasin sitten siitä liian pienestä topista Miiolle paitakankaat. Se sentään onnistui ihan hyvin :)
Kankaan tilasin jo aikaa sitten Noshin alesta, nyt vihdoin pääsi käyttöön.

Kävin eilen tonkimassa eurokankaan palalaaria ajatuksena löytää Jannican ohjeeseen kangasta. On jo kauan haluttanut tehdä Zero Waste mekko. Ja nyt löysin siihen sopivan kankaan. Tässä mokasin sen suhteen että hiukan liian napakat hihat vahingossa ompelin, pikkusen kinnaa kainaloista. Mut on kuitenkin ihan käyttökelpoinen. Ja ainut muutos ohjeeseen oli, että laiskuuksissani taittelin kankaan jo valmiiksi oikeat puolet vastakkain niin tuo kääntämisvaihe jäi pois.
 Samalla eurokangasreissulla ostin napit Miiolle jo aikaa sitten valmistuneeseen slipariin/liiviin/huppariin. Illalla poliiseja tuijotellessani viimeistelin neuleen ja yritin kuvata väsynyttä ja kiukkuista lasta. Ei hyvä.
1 kommentti:

Omppupomppu ja pesue kirjoitti...

Hianoja kästöitä!! Mut toi slipari/huppari oli sikamakee,ohjetta kiitos :D!