maanantai 16. kesäkuuta 2014

Ei vyölaukku vaan jotain sinnepäin

Kantoliinaillessa olen usein huomannut että joko a) taskut puuttuu tai b) ne taskut on siellä liinan alla jumissa. Mulla visio "kaluvyöstä" johon saan tarvittaessa puhelimen, avaimet ja jotain muuta pikkusälää. Ja lenkkejä vaikka vesipullon ripustamiseen. Semmoinen oli siis pakko saada. Ja kun tuli inspiraatio, sille ei voinut mitään. Mutta vetoketju puuttui. Hätäpäissäni tongin jopa kirppislaatikon ja kierrätykseen menossa olevat vaatesäkit jos sieltä löytyisi vaate josta voisin vetoketjun varastaa. Mutta ei, en löytänyt vaikka jätesäkillinen noita vaatteita tuolla on. Onneksi huomasin että naapurin T kotiutui juuri ja muistissani suurensuuret käsityötarvikevarastot otin puhelun viereiseen taloon. Sieltä laatikon kätköistä miulle löytyi tarpeeksi pitkä (kierrätys-) vetoketju. Sitten eikun leikkaamaan. Soiro tuosta, toinen tästä. Pinkkiä pellavaa muutama kymmentä senttiä. Yhdet silvotut lasten henkselit. Ja avot. Valmista tuli. Yhtään ainutta kirosanaa ei tälläkertaa päässyt eli aikalailla onnistunut ompelus tämä :D

 Vetoketju on ns. lukkovetoketju. Aukeaa vain vetimen ollessa pystyssä. Toiseen taskuun on piilotettu avaimia varten lenkki

 Ja käytössä näyttääpi tältä. Tästä tuli vahingossa "vasenkätinen" jos haluaa kiinnityksen taakse ja persukkeen päälle noi lenkit. Mutta käyttää voi toki kiinnitys edessä oikealla puolella.


4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onko tällasia markkinoilla? Jos ei, niin voisin kuvitella tässä olevan aika hyvän markkinaraon. Näppärän näkönen ja varsin käytännöllinen! Ja johan noi Kasari vyölaukut on muutoinkin jo melki uudestaan muodikasta. :)

Ouppa kirjoitti...

Nerokas! Aina ei tosiaan tarvitse ihan laukun kokoista laukkua mutta johonkin ne avaimet ja lompakot olis tungettava. Plus että laukku vähän painaa olalla vaikka kuinka sen sais hyvin liinan alle viritettyä. Mulla tosin usein on liinaillessa sitten joku toinen aikuinenkin mukana jolle noi voi ojentaa mutta silti saatan vähän ideaa kopieerata... jos jaksan ennenkuin pikkuemäntä painaa nii paljon että kantamiset on kannettu.

Unknown kirjoitti...

Tää on kyl sangen näppärä. Pari kaveria miulta tälläsen tilaskin jo ;) Ja onhan se käytännöllinen vaikkei kantaisikaan liinalla.

nätti rätti kirjoitti...

Määkin voisin käyttää tollasta... vaikken mää liinaile yhtään eikä mulla ole ketään kannettavaakaan, heh! Mutta muutoin. On niin kiva ja käytännöllinen.