lauantai 28. kesäkuuta 2014

pikkupiltti Savaway

Saumanvara ryhmässä järkättiin pikkupiltin ylläriveivi. Pakko oli ekaa kertaa ikinä osallistua. Veivipaketti tilattiin joku aika sitten ja männäviikolla se sitten kolahti postiluukkuun. Ihan pikkuisen piti pinnistellä etten avannut pakettia ennen aikojaan. Tänä aamuna paketin sai avata ja sieltä paljastui keltaista kukkatrikoota ja musta sekä valkoinen silityskuva-arkki. Alkuun suunnittelin tekeväni pelkän topin, mutta sitten ystävän kanssa hetken asiaa puituani tulin siihen tulokseen että kyllä sen jotain haastavampaa pitää olla. Tein sitten hupparin Eeville. Etukäteen sai piirtää kaavat, mutta kankaisiin ei saa koskea (paitsi esipesu). Ompeluaika oli tänään klo 21-23.

Miio nukkuu yöunille normaalisti n. klo 23. Ajattelin että saan rauhassa ommella kun isi on vahtivuorossa. Paskanlati se niin menny. Jätkä sippasi klo 20.45. Puoli kymmenen olin leikannut kankaat ja käynyt kerran imettämässä. Vartti nukahtamisesta pieni herra heräsi uudelleen (aavisti että nyt on juuri se hetki kun pitäisi nukkua). Nappasin pojan liinaan kun uni ei meinannut tulla. Vartin ompelin vauva liinassa mutta sitten oli kuitenkin taas sänkyyn viemisen aika. Eli mun veivini oli aikamoista vastamäkeä mitä tulee rauhassa ompeluun.
Mutta se aika jonka kulutin koneiden äärellä oli OIKEASTI ihan kummallisen helppoa. Ensimmäistä kertaa ikinä tein huppariin sellaiset kaarroketaskut. Ja ekaa kertaa käytin silityskuvaa. Vetoketjukin meni paikalleen vain yhdellä purkamisella.
Ja ekaa kertaa IKINÄ sain näin siistiä jälkeä aikaiseksi. Huppari oli valmis klo 22.55!
Sen jälkeen toki vielä ompelin yhden pienen niskalenkkitopin hupparin kaveriksi.


 Tästä se alkaa...


 Valmis huppari
 Todellakin aion veivata uudelleenkin :)

2 kommenttia:

Tuulispää kirjoitti...

Hieno! Toi sidukka oli kyllä paras, mä avasin sen vasta veivauksen loputtua, muuten ois menny saumat vinksin vonksin ;)

Iina kirjoitti...

Todella hieno!