torstai 5. kesäkuuta 2014

Kasa kesävaatetta

Sain vihdoin saumurin käyttöön ja samalla kasan ihania kankaita. Surauttelin sitten vaatetta sekä itselle, Miiolle että kummitytölle.

 Jumpsuit muokattu ob 4/12, paidat ob 3/14 spot fish :)


Näistä ommelluista pääsi ensimmäisenä käyttöön eläinpaita ja tähtishortsit (soccer player ob 3/14). Käytiin isoveikan kanssa potkimassa palloa urheilukentällä. Tosin Miio keskittyy pallon heittämiseen potkimisen sijaan. Hattu on muuten ehdottomasti paras ostos kesätaaperolle: babyidean hamppuhattu.


Sitten kummitytön vaatteet ja samalla kuvaan pääsee myös itselle ommeltu merenneitotoppi. Siinä on kaavana MakeItWork. Pikku-Iipun paitakaavaa en edes muista. Sen verran oli huono kaava et toisesta jätin suosiolla hihat veks. Niin ja ruokaa odotellessa ompelin sit vielä paitaan sopivan suikalehameen lopputilkuista.Kumpsan ja Iipun tiimipaidat

Ja vielä ponipaita. Pinkki tietenkin.

Lopuksi vielä kuva eskaritädeille ja Elmon opelle tehdyistä karkkipusseista. Eevi kyseli eskaritätien lempivärejä ja niiden perusteella sitten tehtiin (tein) pussukoita. Sisälle marianneja, omareita ja hopeatoffeeta. 
3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Hengästyttää tuo tehokkuutesi. :) Mun koneeni sijaitsevat edelleen sitkeästi kaapissa. Kankaita olisi kyllä vaikka mitä... Mut jos joskus.

Niin ja ihania aikaansaannoksia, sehän piti sanomani. :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos :) joskus mulla on hetkeni ja sit saattaa koneet maata kuukausikaupalla pölyyntymässä. Nyt on hyvä flow ;)

Omppupomppu ja pesue kirjoitti...

Näppärä emäntä ;), kyllä oot hienoja saanut tehtyä!!