keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Menopelit

Eräänä päivänä männäviikolla ihmettelin kummallista rutinaa vaunuista. Runko poikki yhdestä kohtaa. Yritin aikanai metsästää uutta runkoa mutta kantti ei kestä ostaa monen sadan euron runkoa tai vaihtoehtoisesti edullisemmat oli ihan jaskaa. Myin ratashankintaa varten yhden liinan ja melko samalla hetkellä paikalliselle kirppikselle fb:ssä paukahti ilmoitus mulla etsinnässä olleisiin vaunuihin. Juurikin samaan hintaan jolla olin juuri kantoliinan laittanut eteenpäin :)
Illalla sitten keksin ommella tuleviin rattaisiin istuinpehmustetta ja turvavöiden pehmusteita. Eilen hain vaunut, pesin, puunasin ja puleerasin. Aamulla kasasin ja avot kuinka hienot menopelit meillä taas on (ainoana miinuksena toi ratasmalli joka ei käänny kasvot työntäjään päin. Onneksi ne korjaukseen tulevat entiset on semmoiset kuitenkin). Tänään vielä ystävän kanssa keskusteltiin rattaista ja huomasin että luullun -06 vuosimallin sijaan noi onkin vm -08. Aina parempi.


Ja sitten pari lisää noita lannelaukkuja on tullut väännettyä. Pari tilauksesta (jos sellaista itselleen mielii niin voipi ottaa yhteyttä) ja pari muuten vaan.2 kommenttia:

Han-na kirjoitti...

Ihania nuo lannelaukut ! Mahtaako hintaa olla kuinka paljon ?

Unknown kirjoitti...

25e posteineen :)